logo.png
Pressrelease Nokas

Företaget

Vi på Gothia Kameraövervakning har mer än 10 års erfarenhet från säkerhetsbranschen och är idag ett av få företag i Sverige som uteslutande jobbar med kameraövervakning. Detta gör att vi kan erbjuda er en unik spetskompetens inom teknisk övervakning. Genom ett nära samarbete med våra leverantörer så ser vi till att hela tiden hålla en hög kompetensnivå på både säljare och tekniker.

Sedan starten 2005 har vi lyckats att få t.ex. ramavtal med Katrineholms kommun, Byggtrygg m.fl.

Referensobjekt som mer än 150 kameror för Järfälla kommun, Port of Gothenburg m.fl.

Vi har valt att jobba uteslutande med välkända fabrikat som Sony, Panasonic, Bosch, Mirasys när det gäller den traditionella analoga TV övervakningen.

Den nya och den framtidsäkra övervakningen är IP. Där jobbar vi med Sony, Axis, Mirasys, Milesone m.fl. välkända tillverkare.

Gothia Kameraövervakning är certifierade Milestone Enterprise, Bosch Dibos installatör. En av två Sony Specialist dealer, Axis Solution Partner, Mirasys Preferred partner och IQinvision certiferade. Ett bevis på vår styrka inom CCTV.

Megapixeltekniken växer lavinartat och har många fördelar såsom färre kameror, bättre zoomfunktion, högre detaljrikedom. IQinvision, Axis, Arecont är några av de produkter vi tillhandahåller inom megapixeltekniken.

Vårat val av leverantör är noga granskat genom bra likviditet och produkter som uppfyller våra krav. Materialgaranti är ett av de viktigaste kraven som vi ställer på produkten.

Ekonomisk likviditet är ett måste för våra leverantörer eftersom ett av våra mål är långsiktighet, detta gäller såväl leverantörer som Kunder.

bild_kamera.png

Copyright © 2011 - AB Gothia Kameraövervakning; Alla rättigheter är reserverade.